TERMÉKEK

PRO

Q-Pack

speciális teljesítményfokozó csomag, verseny-, munka- és szolgálati kutyák részére

Gyártó: Quebeck
Cikkszám: 5999566930058
Súly:
Kiszerelés: ( Ft / )
Eladási ár: Euro
15.990 Ft
13.325 Ft + 20% Áfa
- +

kosárba

Q-Pack
Q-Pack
TERMÉKLEÍRÁS

Összetétel:

Q-FORCE, Q-SPEED, Q-FLEX, IRON-Q táplálék kiegészítők

Alkalmazás:

intenzív igénybevételű verseny-, szolgálati- és munkakutyák teljesítményének javítására, összetett felkészítési programok részeként.

Adagolás:

Kúraszerűen 7-8 hétig - a versenyszezon vagy intenzív edzések alatt, mindegyik termék adagolási leírása szerint. A kúrák között javasolt 2-4 hét szünetet tartani. A terméknek túladagolás esetén sincs semmilyen káros mellékhatása. A teljes hatását, folyamatos és előírt adagolás mellett, 3-4 nap után kezdi kifejteni. Az adagolást ajánlott EGYÉNILEG BEÁLLÍTANI, a kutya sajátosságait, hiányait és erősségeit figyelembe véve! Részletekért kérje állatorvosának vagy a termékek gyártójának a szaktanácsát.

letöltések
megosztás
Top PRO termékek
Q-Flex
8.990 Ft
Q-Force
4.990 Ft
Q-Speed
4.990 Ft
Iron-Q
4.990 Ft
Bolt- és Partnerkereső

A Quebeck gyógyszermentes, egészségmegőrző termékei egyre szélesebb körben kaphatóak. Bolt- és partnerkeresőnk segítségével megtalálhatod a közeledben lévő viszonteladó partnereinket és webshophálózatunk tagjait. 

keresés

Viszonteladói és Partner Program

Saját gyártású, speciális egészségmegőrző termékeink forgalmazására Keresünk viszonteladó partnereket magyarországon és külföldön egyaránt, forgalmazói hálózatunk bővítése céljából!

csatlakozás

Blog